LIFE STYLE

Κλέλια Ρένεση για υπόθεση Λιγνάδη: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά»

κλέλια-ρένεση-για-υπόθεση-λιγνάδη-αμ-690363

Με μία στοχευμένη ανάρτηση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει για ευνόητους λόγους, η Κλέλια Ρένεση εξαπολύει επίθεση κατά της σιχαμένης σουπιάς που ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη τη νομική διαδικασία.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha “Μην αρχίζει τη μουρμούρα”, δημοσίευσε στο facebook τη φωτογραφία ενός κλόουν και στη συνοδευτική λεζάντα έκανε λόγο για μια “σιχαμένη σουπιά” που βγαίνει στα παράθυρα και αμολάει μελάνι….

Συγκεκριμένα η Κλέλια Ρένεση έγραψε:

“Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος. Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου