ΕΛΛΑΔΑ

Live η συζήτηση στη Βουλή για #MeToo και «υπόθεση Λιγνάδη»

live-η-συζήτηση-στη-βουλή-για-metoo-και-υπόθεσ-691120

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη σκιά των καταγγελιών του τελευταίου διαστήματος εναντίον γνωστών ηθοποιών αλλά και της προσπάθειας μέρους των πολιτικών δυνάμεων της χώρας να εμπλέξουν με χυδαίο τρόπο την κυβέρνηση σε επιχείρηση συγκάλυψης γεγονότων.

Ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να βγει στην αντεπίθεση μετά το hashtag «ΝΔ παιδεραστές» και τις ακραίες θεωρίες συνωμοσίας που υιοθέτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να αναμένεται να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί για την «καμπάνια χυδαιότητας».

Κυβερνητικά στελέχη εγκαλούν τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας, μετατρέποντας ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε «ελληνικό QAnon».

Ο πρωθυπουργός ανοίγοντας την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που ο ίδιος ζήτησε για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημόσιου Διαλόγου αναμένεται να καταγγείλει την την απόπειρα εξαχρείωσης των πολιτικών ηθών που εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή την υπόθεση γύρω από τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει πλέγμα παρεμβάσεων σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.

Δείτε ζωντανά όλη την συζήτηση στην Βουλή

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου