LIFE STYLE

Υπόθεση Λιγνάδη: «Με βίαζε στο διαμέρισμά του με θέα την Ακρόπολη»

υπόθεση-λιγνάδη-με-βίαζε-στο-διαμέρι-694949

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ και θα απολογηθεί την Τετάρτη την στιγμή που οι μαρτυρίες εις βάρος του προσώπου του σκηνοθέτη που βγαίνουν στο φως είναι συγκλονιστικές.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βιώνει και επίσημα πλέον την αποκαθήλωσή του.

Την «σφράγισε» η άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή και η σύλληψη του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μια εξέλιξη, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και σηματοδότησε την απαρχή της έρευνας για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο της Τέχνης.

Νέες πληροφορίες και καταγγελίες έρχονται καθημερινά στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Στο διαμέρισμα του με θέα την Ακρόπολη με βίαζε

Οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας εις βάρος του σκηνοθέτη, είναι συγκλονιστικές. Μια εξ αυτών ενός εκ των θυμάτων αναφέρει:

«Μία δύο ημέρες αργότερα μου τηλεφώνησε ξανά και αυτήν την φορά με προσκάλεσε για ένα ποτό στο διαμέρισμά του. Του είπα ότι είχα κανονίσει να βρεθώ με τους φίλους μου και μού είπε να τους φέρω μαζί. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα του μηνυόμενου, ο Α. και ο Ι. Το διαμέρισμα βρισκόταν στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας στην πλατεία…

Με θέα στην Ακρόπολη. Καθίσαμε στο σαλόνι. Στον χώρο τριγυρνούσε μια μεγάλη μαύρη γάτα. Ο μηνυόμενος μας κέρασε αλκοολούχα ποτά, μας πρόσφερε να καπνίσουμε χειροποίητα τσιγάρα και στη συνέχεια μας πρότεινε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα να ξαπλώσουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι «για να χαλαρώσουμε και να νιώσουμε ωραία».

Ο φίλος μας όμως Ι. δεν αισθανόταν καλά, διότι δεν είχε πιει ούτε καπνίσει κι ήθελε να φύγει επειδή όλη η παρέα μεταμορφώθηκε από τα ποτά και τα τσιγάρα που μας κέρασε ο μηνυόμενος, έτσι τον ακολουθήσαμε και οι υπόλοιποι…»

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου