Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-22, 00:36:11
Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή

Έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας η διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης 

Αμεση είναι η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας για το περιστατικό με τον 62χρονο εκπαιδευτικό για τον οποίο έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως διαδικασία για να τεθεί σε αργία.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης του 62χρονου εκπαιδευτικού που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας η διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.
 
Υπενθυμίζεται ότι συνελήφη το Σάββατο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής σε σχολείο του Περιστερίου, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, που κατατέθηκε από τους γονείς 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καθηγητής ειδικής αγωγής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών, ενώ ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή.  Για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.
 
 
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
protothema.gr
 
 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=