Πέτρος Φιλιππίδης : Από ηθοποιό σε Έλληνα βιαστή χαρακτήρισαν οι χρήστες του Wikipedia

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-21, 15:39:21
Πέτρος Φιλιππίδης : Από ηθοποιό σε Έλληνα βιαστή χαρακτήρισαν οι χρήστες του Wikipedia

Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και ο Πέτρος Φιλιππίδης, είδε το κείμενό του στη Wikipedia να αλλάζει, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία από πολλές συναδέρφους τους.

Συγκεκριμένα, μετά τις καταγγελίες, στην αγγλική έκδοση της Wikipedia στη σελίδα του Πέτρου Φιλιππίδη, κάποιος πρόσθεσε ως «επάγγελμα» το «έλληνας βιαστής».

Φυσικά, το εν λόγω κείμενο διορθώθηκε και πλέον όποιος επισκεφτεί τη σελίδα, θα δει απλώς το βιογραφικό του να ξεκινά κανονικά, δηλαδή ότι είναι «έλληνας ηθοποιός».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται «ταμπουρωμένος» στο δωμάτιό του, όπου αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Δείτε πρώτα το πριν και στη συνέχεια το μετά στη Wikipedia:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Wikipedia, όπως είναι γνωστό, ο κάθε χρήστης μπορεί να «διεκδικήσει» και να γράψει – επεξεργαστεί τις πληροφορίες για πρόσωπα και οργανισμούς.

Ωστόσο αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική της οργής και της ανησυχίας που υπάρχει στον κόσμο του Διαδικτύου και όχι μόνο για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

 

 in.gr

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=