LIFE STYLE

Κωνσταντίνος Κάππας για τις καταγγελίες: Είχα ακούσει κάποια πράγματα, η οργή είναι μεγάλη

κωνσταντίνος-κάππας-για-τις-καταγγελ-695709

“Ακόμα και τώρα που σας μιλάω ταράζομαι, είναι φρικαλέο αυτό που συμβαίνει”, δηλώνει φαβνερά σοκαρισμένος πο Κωνσταντίνος Κάππας.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κάππας ήταν το πρωί καλεσμένος στο Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε και στο καυτό θέμα των ημερών για τη σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός, φανερά ταραγμένος από τκις εξελίξεις στο χώρο του θεάματος τις τελευταίες μέρες, μίλησε για όλα.

«Είναι ένα υπέροχο επάγγελμα. Κάθε παιδί που θέλει να το ακολουθήσει να το κάνει. Είναι δύσκολο ναι. Κάποιοι θα τα καταφέρουν. Κάποιοι θα λυγίσουν. Ήμουν μέσα στη νύχτα από τα 17 μου χρόνια. Δούλευα σε εστιατόρια. Από τα 23 είμαι στο θέατρο. Το πάλεψα. Δεν με ψάρωνε κάποιος.

Αθώος μεν, αλλά πολύ ψυλλιασμένος με το τι μπορεί να κρύβει κάποιος. Στα 20 μου που δούλευα στον Ηριδανό έκανα παρέα με την Αρβανιτάκη και τη Θέμιδα Μπαζάκα και είμαι περήφανος. Και τους είδα μετά στο θέατρο…»

Είχε ακούσει ο ίδιος κάτι για όλα αυτά που μαθαίνουμε; «Υπήρχαν διάφοροι ψίθυροι. Είχα ακούσει κάποια πράγματα. Και λέω αν υπήρχαν ψίθυροι σε μας. Στην αστυνομία, στο σύστημα τι υπήρχε; Αν θέλει να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της, την κάνει».

«Διορίζω κάποιον σε θέση ενώ όπως μάθαμε υπάρχει φάκελος για τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το 2012; Υπάρχει λάθος χειρισμός. Ακόμα και τώρα που σας μιλάω ταράζομαι. Είναι φρικαλέο αυτό που συμβαίνει.

Να προσπαθεί κάποιος με την εξουσία ή το όνομά του να επιβάλλεται σε ένα παιδί. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν αυτός ο άνθρωπος είναι αθώος ή ένοχος», κατέληξε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κάππας.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου