LIFE STYLE

Ζαφείρης Μελάς: Ίσες αποστάσεις για τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις – «Είμαι και με τις δύο πλευρές»

ζαφείρης-μελάς-ίσες-αποστάσεις-για-τι-695909

«Και με τις δύο πλευρές» δήλωσε πως είναι, στο ζήτημα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και βία, ο Ζαφείρης Μελάς.

Τηρώντας «ίσες αποστάσεις» μεταξύ θυμάτων και φερόμενων ως θυτών, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι «μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…”», υπονοώντας ότι υπάρχει «ευθύνη» και από την πλευρά του θύματος.

«Από τη άλλη μεριά είναι ότι υπάρχουν κι αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν καταστάσεις. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς… Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα; Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Θα τον έπαιρνα από το αυτό και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά γιατί να μην είναι αφού το λένε δημόσια στην τηλεόραση, γιατί θα εκτεθούν; Άρα είναι αλήθεια» δήλωσε και συνέχισε:

«Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με τη κοπέλα αυτή και πίεζε και επέμενε. Δεν άκουσα κάτι που να φανεί βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε και της έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσ’ το ρε κορίτσι μου. Γιατί κάθεσαι και τον ακούς;»

Για το αν έχουν συμβεί τα ίδια στον χώρο του τραγουδιού: «Δεν νομίζω να ανοίξουν τα στόματα γιατί δεν έχουν συμβεί τόσο τραγικά στον χώρο μας».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται»:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου