ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις: Γυναίκα «κλειδί» κατέθεσε για τον καταγγελλόμενο σκηνοθέτη και έδωσε ονόματα

εξελίξεις-γυναίκα-κλειδί-κατέθεσε-697066

Γυναίκα μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία της Αθήνας για πρόσωπα και περιστατικά που γνώριζε γύρω από την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες και μηνύσεις για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πολλά για τις συνήθειες και την καθημερινότητα του εν λόγω σκηνοθέτη.

Η γυναίκα φέρεται να έδωσε ονόματα και να περιέγραψε συγκεκριμένα περιστατικά που δείχνουν παράνομες ενέργειες. Μαζί της, βρισκόταν η δικηγόρος που υπογράφει την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του σκηνοθέτη, του 15χρονου -τότε- Βασίλη, ο οποίος έσπασε προχθές τη σιωπή του.

Ενδεικτικό είναι ότι η εν λόγω δικηγόρος, σύμφωνα με τον Alpha, έχει μιλήσει για ακόμα δύο ή τρία περιστατικά τα οποία είναι στο πρόσφατο παρελθόν και έχουν παραγραφεί.

Ακόμα ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στην εισαγγελία ο εισαγγελέας που έχει χρεωθεί να ερευνήσει τη σημερινή μήνυση του 25χρονου -σήμερα- άνδρα.

Από μόνο του, το γεγονός ότι χρειάστηκε ο εισαγγελέας να μεταβεί εκεί εκτάκτως έχει τη δική του σημασία.

Μάλιστα, δεν αποκλείονται οι εξελίξεις ακόμα και μέσα στη νύχτα.

Μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού σκηνοθέτη για βιασμό

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη για βιασμό που φέρεται να έχει τελεστεί το 2010 και ως εκ τούτου το αδίκημα δεν είναι παραγεγραμμένο.

Ο μηνυτής, ο οποίος κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν 14 ετών δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυόμενος τον προσέγγισε στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του.

Στη μήνυση καταγγέλλεται η πράξη του βιασμού, ενώ το θύμα μιλάει και για άλλα παιδιά, που ο καταγγελλόμενος δεχόταν στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μηνύσεις δεν έχουν -μέχρι στιγμής- συσχετιστεί.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου