ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφόρησε το απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία»

κυκλοφόρησε-το-απεργιακό-φύλλο-των-ερ-372116
Στα περίπτερα βρίσκεται σήμερα το απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», με κεντρικό τίτλο «διάλυση στο πολιτικό σύστημα και στον κοινωνικό ιστό». Μετά από 56 ημέρες απεργίας στην Ελευθεροτυπία, οι εργαζόμενοι προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την εφημερίδα για όσο διάστημα διαρκεί η απεργία.
Στο άρθρο στην πρώτη σελίδα της 56σελιδης έκδοσης επισημαίνεται μεταξύ άλλων «να επανασυνδεθούμε με τους αναγνώστες, να δηλώσουμε παρόντες ως εργαζόμενοι και ως απεργοί και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας».
Στην επιστολή προς τους αναγνώστες υπενθυμίζουν ότι από τον Αύγουστο του 2011 εργάζονταν απλήρωτοι, ενώ απευθύνουν έκκληση στην ιδιοκτησία προκειμένου να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να εξασφαλίσει την κανονική κυκλοφορία της εφημερίδας, ενώ καλούν την βασική μέτοχο και εκδότρια κυρία Μάνια Τεγοπούλου να αποσύρει την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99.
Στο σημερινό απεργιακό φύλλο των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» περιλαμβάνεται ρεπορτάζ γιατί το νέο Μνημόνιο , αφήγηση του Διονύση Σαββόπουλου για την κρίση και έρευνα για το έλλειμμα αξιοπιστίας και στον Τύπο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου