ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη αστυνομικών για παράνομη «ΠΟΚΑ» σε internet-cafe

σύλληψη-αστυνομικών-για-παράνομη-πο-372645
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε βραδινές ώρες χθες οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Λ. Κηφισίας στη Κηφισιά, σε κατάστημα internet – cafe όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού «ΠΟΚΑ».
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία συνολικά είκοσι 29 άτομα. Ειδικότερα ένας ημεδαπός σαν υπεύθυνος του καταστήματος, μία ημεδαπή σαν υπάλληλος-γκρουπιέρισα και 25 ημεδαποί και δύο αλλοδαποί που συμμετείχαν ως παίχτες στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα την παραλλαγή « TEXAS – HOLD ΄ EM », με χρήματα και μάρκες. Μεταξύ των παιχτών ήταν και δύο αστυφύλακες και ένας πολιτικός υπάλληλος, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.
Η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου υπαλλήλου – γκρουπιέρη.
Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
•το χρηματικό ποσό των 1.760 ευρώ.
•3.178 μάρκες πονταρίσματος.
•50 τράπουλες παιγνιοχάρτων.
•2 ζεύγη κύβων (ζάρια).
•1 ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυφύλακες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου