ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κατέληξε ο 27χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

πάτρα-κατέληξε-ο-27χρονος-που-πυροβολήθ-771438

Κατέληξε ο 27χρονος Μάριος Ματάι που πάλευε για τη ζωή του από το απόγευμα της Δευτέρας οπότε πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

Ο νεαρός, παλιός μαθητής του 5ου λυκείου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της πόλης με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επειδή εργαζόταν για καιρό στο χωρο της εστίασης, όπως αναφέρει το the best.gr

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Πάτρας σκηνικό όταν μετά από εποχούμενο κυνηγητό στην οδό Κορίνθου και τον διαπληκτισμό που ακολούθσε στον κόμβο Κουρτέση, ο νεαρός Μάριος έπεσε βαρύτατα τραυματισμένος από πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι.

Διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, κατέληξε.

Το αιματηρό περιστατικό

Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν πυροβολισμοί σήκωσαν στο πόδι την περιοχή της οδού Κορίνθου στο ύψος της διασταύρωσης για Αγία Σοφία.

Στο δρόμο, στα φανάρια Κουρτέση εντοπίστηκε πεσμένος ένας άνδρας τραυματισμένος και αιμόφυρτος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός διασωληνώθηκε και έδωσε μάχη για κρατηθεί στη ζωή.

Ποιους ψάχνει η αστυνομία

Αναζητείται ένα όχημα οι επιβάτες του οποίου φέρονται να πυροβόλησαν και δυο άτομα με μαύρα ρούχα οι οποίοι εκτιμάται ότι εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν πεζή. Ο ένας από τους δυο που αναζητούνται ίσως να έχει επίσης τραυματιστεί από αντικείμενο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό κυνηγιούνταν στον δρόμο. Στην πορεία το ένα έκλεισε το άλλο, οι επιβαίνοντες βγήκαν από τα οχήματα, διαπληκτίστηκαν και μετά ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Ο 27χρονος φέρεται να χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι κοντά στο αυτί του και ο κάλυκας σφηνώθηκε στο κρανίο του.

Από τους διαπληκτισμούς που προηγήθηκαν ο ένας εκ των δύο που αναζητούνται φέρεται να έχει τραυματιστεί με αντικείμενο στο χέρι. Στο αιματηρό επεισόδιο φέρονται να εμπλέκονται 4 αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, που έχουν σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας και γνωστή υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Πάτρα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου