ΕΛΛΑΔΑ

11χρονη τηλεφώνησε στο «100» για ξυλοδαρμό από τη μητέρα της

11χρονη-τηλεφώνησε-στο-100-για-ξυλοδαρμ-776010

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη. Μία μητέρα παραπέμπεται σε δίκη μετά την καταγγελία της 11χρονης κόρης της για ξυλοδαρμό.

Η καταγγελία που συγκλονίζει την Κρήτη ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης (20.01.2021) όταν η 11χρονη κάλεσε το «100» και κατήγγειλε ότι η μητέρα της την έβρισε και την χτύπησε.

Αμέσως άνδρες της Άμεσης δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρει το Cretapost. Η 42χρονη μαζί με την 11χρονη κόρη της οδηγήθηκαν στην αστυνομία για να δώσουν καταθέσεις.

Κρήτη: Τι ισχυρίστηκαν μάνα και κόρη

Η 11χρονη ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η μητέρα της την πίεζε να διαβάσει κι εκείνη αρνιόταν. Άρχισαν να τσακώνονται και μετά η 42χρονη την έβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της και να τρέξει λίγο αίμα. Τότε την απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία με την 42χρονη να της απαντά να την καλέσει αμέσως.

Από την πλευρά της η μητέρα αρνήθηκε οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος της κόρης της. Η ίδια ανέφερε ότι όντως καυγάδισαν για το διάβασμα, ωστόσο η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά και να την βρίζει.

Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την 1η Φεβρουαρίου 2021.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου