ΕΛΛΑΔΑ

Δίδυμοι Βαρουξή: Στον Εισαγγελέα για την αδιανόητη ομολογία σεξουαλικής αποπλάνησης

δίδυμοι-βαρουξή-στον-εισαγγελέα-για-τ-776147

Aποφασισμένο να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη παραδοχή των διδύμων Βαρουξή του Big Brother ότι έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με την ίδια κοπέλα χωρίς αυτή να το γνωρίζει είναι το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ».

Όπως δήλωσε η Σίσσυ Βωβού, μέλος του σωματείο, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον».

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέρφια, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής, δήλωσαν σε πρωινή εκπομπή ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, δίχως εκείνη να γνωρίζει ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Βώβου ανέφερε: «Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Έχει γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής όπου οι δίδυμοι έκαναν την αδιανόητη αυτή δήλωσαν, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό αυτό.

«Το Μωβ» έχει εξάλλου προχωρήσει και σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Η Βώβου σχολίασε: «Εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».

Στο μεταξύ, οι δίδυμοι δε φαίνεται να έχουν καταλάβει το λάθος τους

Λίγο αφού έγινε γνωστό το περιστατικό και άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Χρήστος Βαρουξής τοποθετήθηκε για το όλο θέμα με μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία ανέφερε: «Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου