ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σοφία Μπεκατώρου απαντά στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

η-σοφία-μπεκατώρου-απαντά-στην-ιστιοπ-779999

Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας απάντησε η Σοφία Μπεκατώρου, μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από αθλητικό παράγοντα.

“Απλά ήθελα να πω ότι η ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατ’ αυτό τον τρόπο μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία” δήλωσε στο Open Sport.

“Για την αγάπη του κόσμου θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά, πολύ ενθαρρυντικά και εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο να βγει να το δηλώσει. Θα την στηρίξω με κάθε τρόπο” τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου.

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

H Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δήλωσε άγνοια για τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προέβη η Ολυμπιονίκης. Σε ανακοίνωσή της, η ΕΙΟ επισημαίνει ότι δεν έχει δέκτης καταγγελίας, έστω και άτυπης, από την αθλήτρια, ενώ καταλήγει ξεκαθαρίζοντας ότι «θα πράξει τα δέοντα» για οτιδήποτε εμπίπτει στην αρμοδιότητά της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου