ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Ραγδαίες εξελίξεις για τη φονική ληστεία –Ένας συγγενής και δύο γείτονες οι ύποπτοι

αιτωλοακαρνανία-ραγδαίες-εξελίξεις-781458

Πέφτει φως στην ανατριχιαστική ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία. Οι έρευνες των αστυνομικών απέδωσαν και όλα δείχνουν πως έρχονται συλλήψεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της δύο γείτονες και έναν συγγενή των ηλικιωμένων. Φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι μπήκαν και έδεσαν το άτυχο ζευγάρι. Έψαξαν στο σπίτι και πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τους δύο ηλικιωμένους στην Αμφιλοχία αναζήτησε γείτονας, ο οποίος κάλεσε τους συγγενείς που άνοιξαν το σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκαν μπροστά σε τραγικές σκηνές μίας αποτρόπαιας δολοφονίας. Ο 91χρονος να είναι νεκρός, δίπλα στην 85χρονη σύζυγό του, και οι δύο τους δεμένοι με καλώδιο.

Ήδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το ποσό των χρημάτων που ήθελαν. Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν από πέντε ημέρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια τους. Στη συνέχεια, αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού, όπου βρήκαν και πήραν περίπου 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικές αρχές στην Αιτωλοακαρνανία, ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Την ίδια ώρα η σύζυγος του, που για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες παρέμενε δεμένη στο κρεβάτι του δωματίου της αντικρίζοντας τον σύζυγο της να κείτεται νεκρός, κατάφερε παρά το σοκ που υπέστη να μιλήσει για λίγο στους αστυνομικούς.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου