AROUND THE WEB

Wizz Air: Προσφορά 2 ημερών για Αμπου Ντάμπι από Ελλάδα με 0,19 ευρώ

wizz-air-προσφορά-2-ημερών-για-αμπου-ντάμπι-απ-785128
Μια μεγάλη προσφορά από την εταιρεία Wizz Air για όσους θέλουν να επισκεφτούν το Άμπου Ντάμπι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Απευθείας σύνδεση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με εισιτήρια που κοστίζουν μόλις 0,19 ευρώ προσφέρει η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Wizzair, όπως η ίδια αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για Άμπου Ντάμπι και μόνο για κρατήσεις το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου. Η πληροφορία «έσκασε» σαν βόμβα και εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες και να κάνουν την αντίστοιχη κράτηση.

Όπως αναφέρει το σάιτ της εταιρείας, η τιμή είναι «άνευ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία μικρή αποσκευή (μέγ.: 40x30x20 εκ.). Οι τροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή που παραδίδεται στο check-in υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Ο αριθμός εισιτηρίων που αναγράφεται (2.021) με 0,19 EUR διατίθεται στις 10-11 Ιανουαρίου 2021 για επιλεγμένες πτήσεις από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι, από Θεσσαλονίκη προς Άμπου Ντάμπι και από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, στην περίπτωση που αποτελεί δεύτερο τμήμα μιας πτήσης με επιστροφή.

Σε περίπτωση εισιτηρίων χωρίς επιστροφή από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή σε περίπτωση πτήσεων με επιστροφή όπου αυτό είναι το πρώτο τμήμα, ο ναύλος του εισιτηρίου αναγράφεται στο νόμισμα της χώρας αναχώρησης. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του wizzair.com και μέσω της εφαρμογής WIZZ για κινητές συσκευές. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει για ομαδικές κρατήσεις».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου