ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον υποδιοικητή του Θριασίου: «Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή»

αγωνία-για-τον-υποδιοικητή-του-θριασί-786315

Δύσκολες ώρες περνά ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου, Χρήστος Πιλάλης ο οποίος λίγες μέρες αφότου έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό εισήχθη στην εντατική με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη.

“Είναι ακόμη διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ της Νίκαιας. Κι αυτό που προσπαθούμε να παλέψουμε, οι γιατροί δηλαδή, είναι να τον κάνουν καλά. Κυριολεκτικά να ζήσει. Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή” είπε η σύζυγος του 54χρονου.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, η γυναίκα του τόνισε ότι οι γιατροί δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο η επιδείνωση να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου.

“Δεν το αποκλείει κανείς από τους γιατρούς. Αυτή τη στιγμή όσοι λένε ότι αποκλείεται ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου δεν θα έπρεπε να το λένε γιατί τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε δεν μας το εξασφαλίζουν απόλυτα αυτό. Θα έπρεπε και μερικοί που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις να σέβονται τη μάχη που δίνει” είπε χαρακτηριστικά.

“Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε” πρόσθεσε η σύζυγός του.

Ψάχνουν τι τον έστειλε στη ΜΕΘ

Σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να βρει την αιτία που προκάλεσε την κατάρρευση των πνευμόνων του, καθώς ο 54χρονος δεν είχε σχετικό υποκείμενο νόσημα.

“Έχουν αποκλείσει ότι είναι ο ιός του covid, ο ιός της γρίπης, άλλοι ιοί ή μικρόβια και τώρα προσπαθούν να βρουν μήπως υπάρχει κάποιο βακτήριο που έχει προκαλέσει την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ξέρετε έχουμε κάνει πάρα πολλές αναλύσεις σε πολλά εργαστήρια ακόμη και στο ΠΑΣΤΕΡ, ακόμη και στο ΙΙΕΒΕΑΑ, ακόμη και στο Σωτηρία. Πλέον αγωνιούμε, θέλουμε να βρεθεί τι φταίει” συμπλήρωσε η σύζυγος του 54χρονου.

“Δεν μας αφήνουν εκεί. Τα πρωινά είμαι εκεί όσο μπορώ μέχρι το μεσημέρι και πάλι ένα λεπτό με αφήνουν να μπαίνω και δεν μπαίνω μέσα (στη ΜΕΘ) για να μην μεταφέρουμε κάποιο μικρόβιο. Από την πόρτα βλέπω τον άντρα μου” τόνισε.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου