ΕΛΛΑΔΑ

Θεοφάνεια – Λαμία: Ιερέας ρίχνει αγιασμό με τη μάνικα από πυροσβεστικό όχημα

θεοφάνεια-λαμία-ιερέας-ρίχνει-αγιασ-788193
Διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ενα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή των Θεοφανείων στη Λαμία. Όπως ανέφερε το lamiareport.gr ιερέας της ενορίας του Λειανοκλαδίου την παραμονή των Θεοφανείων ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και άρχισε να ρίχνει το αγίασμα με την μάνικα του πυροσβεστικού. Διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε στο lamiareport.gr:

Μάλιστα, ο Δήμος Λαμιέων, που ενημερώθηκε για το συμβάν, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού.

Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα. Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου