ΕΛΛΑΔΑ

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Παπούλια-Καρατζαφέρη

oλοκληρώθηκε-η-συνάντηση-παπούλια-καρ-376380

Περίπου 30 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη (12:40-13:10).

«Ποιος αέρας σας φέρνει εδώ;», τον ρώτησε ο κ. Παπούλιας, στην αρχή της συνάντησή τους. «Αέρας με φέρνει», απήντησε ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι καλός ή θύελλα».

Ο κ. Καρατζαφέρης πρόσφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, την οποία -όπως είπε- του έδωσε ο πνευματικός του τον οποίο επισκέφθηκε πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. “Με παρακάλεσε να τη δώσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που ξέρουμε ότι είναι ευσεβής. Είναι πράγματι μία ωραία εικόνα” είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο κ. Παπούλιας τον ευχαρίστησε και τον ρώτησε “λέτε να μας βοηθήσει;” για να απαντήσει ο Γ. Καρατζαφέρης: “Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και του Θεού”.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο χωρίς να κάνει δηλώσεις και στις 13:30 αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο κ. Καρατζαφέρης σκέφτεται να αποσύρει τους υπουργούς του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης έχει διατυπώσει τη θέση για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος και συμμετοχή τεχνοκρατών σε αυτό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου