Στη φυλακή και η αδελφή του Λάκη Γαβαλά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-07, 17:48:42
Στη φυλακή και η αδελφή του Λάκη Γαβαλά

Προφυλακιστέα κρίθηκε η αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, μετά την απολογία της στον ανακριτή για μη απόδοση ΦΠΑ. Η Νότα Γαβαλά παρουσιάστηκε χθες στην οικονομική αστυνομία, καθώς τη σύλληψή της είχε ζητήσει ο ανακριτής για χρέη στο Δημόσιο, που φθάνουν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ.

Σε βάρος της Παναγιώτας Γαβαλά ασκήθηκε ποινική δίωξη και για μη καταβολή ΦΠΑ, ποσού 146.000 ευρώ, αδίκημα κακουργηματικού βαθμού.

Η ίδια υποστηρίζει, όπως και ο αδελφός της, πως έχει ήδη κάνει ρύθμιση για την καταβολή του χρέους από τον ΦΠΑ και έχει καταβάλει την πρώτη δόση, που αφορά ποσό 40.000 ευρώ.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Λάκης Γαβαλάς

Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους ζητά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, που κρατείται στη φυλακή για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146.000 ευρώ.

Στην προσφυγή του μεταξύ άλλων τονίζει πως έχει κάνει ρύθμιση για τα επίμαχα χρέη και επαναλαμβάνει ότι είναι γνωστό το μέρος όπου διαμένει και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για να μην προφυλακιστεί κάποιος.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=