ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ελέγχονται 5 κινητά για τον βιασμό της

υπόθεση-τοπαλούδη-ελέγχονται-5-κινητά-812991

Ο έλεγχος πέντε κινητών τηλεφώνων εκκρεμεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Τα πέντε κινητά -εκ των οποίων τα τρία ήταν εκτός λειτουργίας- βρέθηκαν και κατασχέσθηκαν στην οικία ενός 19χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος, μαζί με δύο φίλους του, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Η δικογραφία παραμένει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καθώς δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί εργαστηριακά η ανάκτηση όλων των περιεχομένων των κινητών τηλεφώνων και δεν έχει διαπιστωθεί εάν υφίσταται έστω και σβησμένο το επίμαχο βίντεο.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Η μητέρα της Ελένης κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι φίλες της Ελένης, που της είχαν τηλεφωνήσει για να την συλλυπηθούν, την ενημέρωσαν για τον βιασμό και την παράνομη μαγνητοσκόπησή της από τρεις άνδρες το Νοέμβριο του 2017.

Εξειδίκευσε στην πορεία ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Η 24χρονη ως μάρτυρας είχε αναφερθεί στο περιστατικό την 3η Δεκεμβρίου 2018 και είχε επισημάνει ότι η δολοφονηθείσα φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εις βάρος της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε κάνει μήνυση διότι, όπως της έλεγε, φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.

Σε άλλο στάδιο της έρευνας φέρεται να κατέθεσε ότι μία φορά η Ελένη της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή, ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά χωρίς να μιλήσει για βιασμό.

Ανάλογες είναι και οι καταθέσεις ακόμη δύο φίλων της.

Πηγή: dimokratiki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου