ΕΛΛΑΔΑ

Την βίασε και δέκα χρόνια μετά… την έκανε φίλη στο Facebook

την-βίασε-και-δέκα-χρόνια-μετά-την-έκα-380084
Ένα απλό αίτημα φιλίας στο Facebook, ήταν αρκετό να αναστατώσει και να φέρει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη τής ζωής της, μία γυναίκα, η οποία είδε τον βιαστή της να την προσεγγίζει ξανά, διαδικτυακά αυτήν την φορά.
το 1997 η Έμιλυ Μακόμπς, έζησε μία τραγική νύχτα, όταν βρέθηκε μόνη με τρεις άνδρες σε μία αποθήκη, οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σέξ. Μάλιστα ο ένας από αυτούς ύστερα την βίασε, ενώ ήταν μόλις 14 ετών.
Δέκα χρόνια μετά οι μνήμες αυτές βγήκαν στην επιφάνεια καθώς η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε πως το ανθρωπόμορφο τέρας που την έκανε να ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, της έστειλε αίτημα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει τον υπολογιστή και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όμως είχε πλειάδα αναπάντητων ερωτημάτων τα οποία την έκαναν να επικοινωνήσει μαζί του μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Ύστερα από μερικές ημέρες μίλησαν και στο τηλέφωνο, ενώ η Έμιλυ «έφερε» την κουβέντα σε εκείνη την εφιαλτική νύχτα του 1997.
Ο άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει και τότε η Έμιλυ του είπε: «Να φροντίζεις τις κόρες σου. Να τις αγαπάς και να τις εκτιμάς. Και να διδάσκεις σωστά τον γιο σου. Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν θέλω βοήθεια…»
Η ίδια παραδέχθηκε πως η συζήτηση πολλές φορές είχε εντάσεις όμως την έκανε να προσπεράσει τον βιασμό της και τις μνήμες που είχαν ριζώσει μέσα της. Όσο για το αίτημα φιλίας, φυσικά, δεν το δέχτηκε ποτέ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου