ΕΛΛΑΔΑ

Αλοδαποί απήγαγαν και βασάνιζαν ομοεθνείς τους

αλοδαποί-απήγαγαν-και-βασάνιζαν-ομοε-380095
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 23, 24, 29 και 23 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, εκβίαση, σωματικές βλάβες και απειλή, σε βάρος ομοεθνών τους.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Σκάλα Λακωνίας, οι τέσσερις συλληφθέντες, αφού απείλησαν για οικονομικές διαφορές, με ξύλινα ρόπαλα, 9 ομοεθνείς τους, μετέφεραν τους τέσσερις από αυτούς, παρά την θέλησή τους σε οικία, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, ενώ οι άλλοι 5, κατάφεραν να διαφύγουν και να καταγγείλουν το περιστατικό.
Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 24χρονου, όπου βρέθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί.
Κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, ένα μαχαίρι και μία δερμάτινη ζώνη, με τα οποία οι συλληφθέντες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους τέσσερις παθόντες.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε καταγγέλλοντες, καθώς και οι δύο από τους συλληφθέντες, διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου