ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό 53χρονου που πυροβόλησε αστυνομικό στα Χανιά

ανθρωποκυνηγητό-για-τον-εντοπισμό-53χρ-380279
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ, πυροβόλησε επανηλειμμένως σε βάρος ατόμων, με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), τραυματίζοντας συνολικά τέσσερα άτομα.
Αρχικά, ο δράστης πυροβόλησε κατά του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, τραυματίζοντας ελαφρά στην ωμοπλάτη 45χρονο αστυνομικό. Στη συνέχεια μετέβη με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του, στον τόπο κατοικίας του στα Νέα Ρούματα Δήμου Πλατανιά, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά τρεις συγχωριανούς του (49,31 και 67 ετών).
Επίσης, στην ίδια περιοχή πυροβόλησε κατά Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, που οδηγούσε ένας 22χρονος, προξενώντας υλικές ζημιές στο όχημα. Στη συνέχεια μετέβη στην κεντρική πλατεία Αλικιανού Δήμου Πλατανιά, όπου και πυροβόλησε ακόμα μία φορά, κατά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα.
Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 49χρονος, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Ο 31χρονος και ο 67χρονος δεν μετέβησαν στο Νοσοκομείο, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα.
Στις έρευνες συμμετέχουν οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Αποκορώνου και η Ομάδα Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου