ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν δουλειά στη φυλακή οι Χρυσαυγίτες: Βιβλιοθηκάριος ο Μιχαλολιάκος, βοηθός νοσοκόμος ο Κασιδιάρης

έπιασαν-δουλειά-στη-φυλακή-οι-χρυσαυγ-814863

Ακριβώς ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέρασαν τις πύλες των φυλακών Δομοκού για να εκτίσουν την ποινή που του επεβλήθη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη “Βηματοδότης” στο “Βήμα”, οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες φρόντισαν να πιάσουν δουλειά, ώστε να μειωθεί η ποινή τους με μεροκάματα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη στήλη, λοιπόν, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εργάζεται στη βιβλιοθήκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και ο Ηλίας Παναγιώταρος στην… καντίνα.

“Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή… hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… “Καραϊσκάκης”) καθαριστής”, αναφέρει ο “Βηματοδότης”.

Ωστόσο, η στήλη αποκαλύπτει και κάποιες διεργασίες που γίνονται μέσα από τη φυλακή, ώστε να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο μεταξύ των φασιστικών οργανώσεων με στόχο τις επόμενες εκλογές.

Αναλυτικά αναφέρεται:

“Τώρα θα μου πείτε ποιος ασχολείται με τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες; Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού καταδικασμένους για εγκληματικές ενέργειες, εάν δεν έκαναν διάφορες κινήσεις μέσα από τις φυλακές Δομοκού. Μαθαίνω λοιπόν ότι τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν).

Και ας βρίσκονται αυτοί στη φυλακή Δηλαδή αυτό που γίνεται τούτες τις ημέρες μέσα από τα κελιά των χρυσαυγιτών είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου (πιο ακραίο κόμμα από το δικό του) για ένωση “εθνικιστικών” όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων”.

Χρυσή Αυγή: Αυτά είναι τα “ζευγάρια” στις φυλακές Δομοκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μοιράζεται το κελί του με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη ο οποίος καταδικάστηκε για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Αντώνη Γρέγο, επικεφαλής διαφόρων ταγμάτων της Χρυσής Αυγής.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου