ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγός εγκλώβισε άλλους κυνηγούς για μια παρεξήγηση!

κυνηγός-εγκλώβισε-άλλους-κυνηγούς-γι-380394

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι παγιδευμένοι

Στην αρχή νόμισαν ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο, αλλά όταν η ώρα περνούσε τα πνεύματα οξύνθηκαν. Περισσότεροι από 50 κυνηγοί με 20 αυτοκίνητα, από την Λαμία, την Αθήνα και άλλες περιοχές, που είχαν πάει για κυνήγι στην ορεινή Ανατολική Φθιώτιδα βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Όλα έγιναν το απόγευμα στην Ανατολική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο χωριό Σπαρτιά. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport, ένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς, είκοσι αυτοκίνητα περίπου εγκλωβίστηκαν όταν ένας συνάδελφος κυνηγός από τη Σπαρτιά έβαλε το αυτοκίνητό του κάθετα πάνω στο γεφυράκι και έκλεισε το δρόμο καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη διέξοδος. Είχε προηγηθεί κάποια παρεξήγηση με Αθηναίους κυνηγούς κατά την διαδρομή. Ο ντόπιος κυνηγός προσπέρασε με ταχύτητα τους Αθηναίους και αυτοί του έκαναν παρατήρηση ή νόημα να σταματήσει και αυτός θεώρησε σκόπιμο να το κλειδώσει στο γεφυράκι και να φύγει.

Στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί συγχωριανοί και συγγενείς του κυνηγού από τη Σπαρτιά, αλλά δεν κατάφεραν να τον πείσουν να πάρει το αυτοκίνητο. Τελικά η λύση δόθηκε όταν έφτασε από τη Στυλίδα περιπολικό της αστυνομίας που ειδοποιήθηκε από τους εγκλωβισμένους κυνηγούς και άνοιξε το δρόμο. Οι δύο πλευρές αλληλομηνύονταν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου προσπαθούσαν να λύσουν τις διαφορές τους.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου