ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος κι ωραίος ο απαγωγέας του Παναγόπουλου

ελεύθερος-κι-ωραίος-ο-απαγωγέας-του-πα-380632

Συναντήθηκε τυχαία με τη σύζυγο του θύματός του

Πριν από λίγα χρόνια, οργάνωσε και εκτέλεσε την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Στο δικαστήριο τα ομολόγησε όλα, εκτός από το πού βρίσκονται τα λύτρα. Κινδυνεύει με φυλάκιση πολλών ετών και γνωρίζει ότι θα περάσει ένα μέρος της ζωής του στη φυλακή. Όμως, εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, διασκεδάζει στα μπουζούκια και ντύνεται με… την τελευταία λέξη της μόδας!

Ο λόγος για τον Απόστολο Πετράκη, που απήγαγε τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο τον Ιανουάριο του 2009 και τώρα… περιμένει την φυλάκισή του.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σήμερα, με αφορμή την συνάντηση της Κατερίνας Παναγοπούλου με τον ίδιο τον απαγωγέα του άντρα της, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. «Η ευγένειά της με έκανε να νιώσω αμηχανία», ανέφερε ο Πετράκης, ο οποίος είχε έναν σύντομο διάλογο μαζί της. Σημειώνεται, ότι ο 37χρονος Ρεθυμινιώτης πλέον είναι… αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην μικρή κοινωνία της Κρήτης, και όχι μόνο.

Το 16μηνο της προφυλάκισης για τον ίδιο έχει παρέλθει εδώ και ένα χρόνο και εκείνο εξακολουθεί να… κάνει τη ζωή του, περιμένοντας την απόφαση που θα τον στείλει στη φυλακή. «Η ζωή μου όλο αυτό το διάστημα δεν είναι εύκολη. Μπορεί να είμαι ελεύθερος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου συνεχώς έχω τη δύσκολη περίοδο που έρχεται», λέει στην εφημερίδα.

Newsbeast.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου