ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Νικητής ο 42χρονος που συγκίνησε στο ΑΧΕΠΑ –Το «ευχαριστώ» στο υγειονομικό προσωπικό

κορονοϊός-νικητής-ο-42χρονος-που-συγκίν-818925

Με τα δυο του χέρια έκανε το σήμα της δύναμης και της αγάπης. Ήταν 3 Νοεμβρίου, όταν ο Γιώργος Χαλδέζος έδινε τη μεγάλη μάχη με τον κοροναϊό, στον ειδικό θάλαμο του ΑΧΕΠΑ. Η κίνησή του να χαιρετήσει την κάμερα του LIVE NEWS προκάλεσε στους στενούς συγγενείς του συγκίνηση.

Λίγες μέρες μετά, πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο, νικητής, και επέστρεψε στο σπίτι του υγιής και ανακουφισμένος.

«Μια χαρά είμαι. Οι γιατροί μου είπαν θα μείνω 10 μέρες σπίτι, προληπτικά όχι για να μην κολλήσω. Για τον οργανισμό, για πλήρη ανάρρωση».

Από εκείνη τη μέρα που χαιρέτησε σε απευθείας μετάδοση, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να βελτιώνεται συνεχώς. Η στιγμή που του είπαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του, είναι μια από εκείνες, που όπως λέει, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

«Εντάξει χάρηκαν οι άνθρωποι δεν το συζητάμε. Οι νοσοκόμες, οι γιατροί, όλοι. Χάρηκαν. Έχουν την αγωνία τους όλοι. Σου δίνουν κουράγιο όλοι όλοι, από τις γυναίκες που καθαρίζουν μέχρι τους καθηγητές».

Ο κοροναϊός άλλαξε τη ζωή του στα τέλη Οκτωβρίου. Αρχικά, αισθάνθηκε ανησυχητικά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα σπίτι του. Γρήγορα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Μοναδική συντροφιά εκείνες τις δύσκολες μέρες, η τηλεόραση που υπήρχε στο δωμάτιό του.

Ποτέ όμως δεν έχασε την πίστη ότι θα τα καταφέρει. Σε αυτό, τον βοήθησαν οι ήρωες όπως τους χαρακτηρίζει, γιατροί και νοσηλευτές, που τον στήριζαν και ψυχολογικά. Το δημόσιο ευχαριστώ σε εκείνους, ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει.

Πλέον, όλα ανήκουν στο παρελθόν. Η σκοτεινή παρένθεση του κοροναϊού στη ζωή του έκλεισε και ο Γιώργος Χαλδέζος, που κάποτε θεωρούσε υπερβολικό τον θόρυβο γύρω από την πανδημία, ζητάει από όλους να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, για να μην περάσουν όσα εκείνος.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Χαλδέζος σημείωσε ότι κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα στην υγεία του.

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας ότι «είναι ύπουλη αρρώστια», ενώ ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο που ήταν στο πλευρό του.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου