ΕΛΛΑΔΑ

Κλείδωσε τον ιερέα στην Εκκλησία κι έκλεψε τα τάματα … ανενόχλητος!

κλείδωσε-τον-ιερέα-στην-εκκλησία-κι-έκ-382982
Πρωτοφανούς θρασύτητας η κλοπή που σημειώθηκε, χθες το πρωί, στην εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή του Μπεντεβή
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον εφημέριο της εκκλησίας της Γεννήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή του Μπεντεβή Ηρακλείου χθες το πρωί.
Ένας νεαρός άνδρας κλείδωσε τον ιερέα και τους πιστούς στην αίθουσα συσσιτίων και στη συνέχεια έκλεψε τάματα από την εικόνα της Παναγίας.
Ο ιερέας πατήρ Στυλιανός Χαραλαμπάκης μιλώντας στην «Πατρίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμασταν στην αίθουσα των συσσιτίων και είχαμε αφήσει το κλειδί επάνω στην πόρτα. Κάποια στιγμή μια κυρία πήγε να ανοίξει την πόρτα και κατάλαβε ότι ήταν κλειδωμένη.
Αμέσως καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει και τρέξαμε για να βγούμε από μια άλλη πόρτα και πήγαμε αμέσως στην εκκλησία. Ήταν ήδη όμως αργά».
Ο δράστης είχε σπάσει το προστατευτικό τζάμι της εικόνας και είχε αφαιρέσει κάποια από τα τάματα των πιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτροπος είδε ένα άτομο που περιφερόταν και ζητούσε ρούχα το οποίο του κίνησε τις υποψίες.
Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στο αστυνομικό μεγαρο προκειμένου να δει φωτογραφίες υπόπτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου