LIFE STYLE

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτηση για τη μάχη με τον καρκίνο –«’Ηθελα να ουρλιάξω»

αντίνοος-αλμπάνης-η-ανάρτηση-για-τη-μά-830857

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπητός ηθοποιός έστειλε το μήνυμά του σε όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο, ασθένεια με την οποία αναμετρήθηκε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, “ανέβασε” μία φωτογραφία του από την περίοδο που είχε χάσει τα μαλλιά του εξαιτίας των χημειοθεραπειών την οποία συνόδευσε με μία συγκλονιστική περιγραφή των όσων βίωνε την επίμαχη χρονική στιγμή.

Όλη η ανάρτησή του:

“Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά
την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω
δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω
όχι κουράγιο, φωνή
αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε
πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει
και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις
ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά να αντέχετε
όχι γιατί πρέπει γιατί μπορείτε”

“Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος”

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του όταν βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην φετινή πρεμιέρα του “The 2night Show”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑNT1 “Ήλιος”, μίλησε για τον καρκίνο και πώς τον άλλαξε αυτή η δύσκολη εμπειρία.

“Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 37 χρονών. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο. Καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε.

Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα εξαρχής ότι θα πω πέντε πράγματα για αυτό. Επειδή είμαι σε μια μικρή σχετικά ηλικία… Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από μένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στεναχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είχα λέμφωμα. Με πλησίασαν πάρα πολλοί με αντίστοιχα προβλήματα, ειδικά από τα social media. Και αυτό ήταν το σοκ. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου