Αύξηση διαζυγίων...απιστία μέσω facebook!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-01, 11:56:17
Αύξηση διαζυγίων...απιστία μέσω facebook!
«Διαζύγιο τώρα» είναι μία φράση που ακούνε πολύ συχνά οι δικηγόροι, χρόνια τώρα, από ανθρώπους που... εισβάλλουν στο γραφείο τους ουρλιάζοντας. «Διαζύγιο τώρα.... Με απατάει μέσω facebook!», είναι αυτό που ακούνε συχνότερα τώρα τελευταία, από συζύγους που τυχαία, ανακαλύπτουν τη διπλή ζωή του συντρόφου τους στο διαδίκτυο.
«Θα γίνω φονιάς», «δεν την προλαβαίνω», «με κερατώνει μέσα από το facebook», φώναζε πρόσφατα κατά την είσοδό του σε δικηγορικό γραφείο ένας 43χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, που μόλις είχε ανακαλύψει τη σελίδα της συζύγου του στο δημοφιλή ιστότοπο, στην οποία εμφανιζόταν ως «ελεύθερη», που «ενδιαφέρεται για άνδρες». Ο ίδιος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν είδε τις προκλητικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η σύζυγός του και τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλια που τις συνόδευαν, ενώ έπεσε από ... τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για τον τεράστιο αριθμό των διαδικτυακών της φίλων.
Αν και στην κωμόπολη που διαμένουν ήταν αρκετά γνωστή η δεύτερη ζωή της συζύγου του, ο «κερατάς» και σε αυτήν την περίπτωση... το έμαθε τελευταίος. Τα μάτια του απατημένου σύζυγου, «άνοιξε» μία συνάδελφός του... καθώς ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια από το διαδίκτυο και κυρίως από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί η ευπαρουσίαστη σύζυγός του καθόταν με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Η «άπιστη» σύζυγος ισχυριζόταν στο σύζυγό της ότι χρησιμοποιεί το διαδίκτυο προκειμένου να βρει παλιές της συμμαθήτριες για να συναντηθούν και να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=