ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος καβγάς σε ουζερί μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με έναν νεκρό [βίντεο]

άγριος-καβγάς-σε-ουζερί-μεταξύ-ελλήνω-384321

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Στυλίδας από το άγριο φονικό που έγινε σε ένα ουζερί της περιοχής όπου στα χέρια ήρθαν μία παρέα Ελλήνων και Αλβανών, με αποτέλεσμα να έχουμε έναν νεκρό από τις συμπλοκές. Το ζήτημα έχει θορυβήσει και τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, μία παρέα Αλβανών που καθόταν σε ένα ουζερί, είχε μία λεκτική αψιμαχία με μία παρέα Ελλήνων στο ίδιο μαγαζί. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες η παρέα των Αλβανών ήταν αυτή που απειλούσε την άλλη παρέα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να τους διώξει, μετά από αρκετές παρατηρήσεις.

Οι τρεις Αλβανοί φέρονται να κατέστρεψαν κυριολεκτικά το ουζερί πριν τους διώξει ο καταστηματάρχης γύρω στις 5 το απόγευμα για να αποφύγει τα χειρότερα. Η παρέα των τριών αλλοδαπών έφυγε αλλά λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέστρεψαν οπλισμένοι με πιστόλια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας ο 54χρονος καταστηματάρχης, που ήταν κυνηγός, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον των τριών Αλβανών τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς ενώ οι άλλοι δύο απομακρύνθηκαν μετά από αυτή την εξέλιξη.

Μια ομάδα αλλοδαπών κινήθηκε απειλητικά εναντίον του καταστηματάρχη ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα ενώ τις βραδινές ώρες μεγάλες ομάδες αλβανικής καταγωγής άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Στυλίδας και απειλούν με αντίποινα.

Ο ιδιοκτήτης του ουζερί που παραδόθηκε στηνα αστυνομία, φέρει τραύματα στο πόδι του από μαχαίρι. Επίσης παραδόθηκε και ο ένας από τους 2 Αλβανούς, που αναζητούσε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη για το ενδεχόμενο ύπαρξης αντιποίνων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου