ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Αναζητούν το γιο του «πιστολέρο» που τραυμάτισε επτά άτομα

αγρίνιο-αναζητούν-το-γιο-του-πιστολέ-838263

«Χτενίζουν» το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν τον 29χρονο γιο του 49χρονου Ρομά που τραυμάτισε επτά άτομα -μεταξύ των οποίων ένα νήπιο 1,5 έτους, πυροβολώντας το σπίτι τους στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αρκετοί Ρομά συγκεντρώθηκαν με άγριες διαθέσεις έξω από το αστυνομικό μέγαρο όπου είχε προσαχθεί ο 49χρονος, αλλά αποχώρησαν μετά από παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας. Τελικά, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 29χρονο γιο του.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 29χρονος συμμετείχε στην ένοπλη επίθεση και μάλιστα πυροβολούσε και εκείνος κατά του σπιτιού που γειτονεύει με το δικό τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν τους ενοίκους που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Αν και ο πατέρας του συνελήφθη άμεσα, ο νεαρός διέφυγε με το κυνηγετικό όπλο.

Πατέρας και γιος είχαν προσωπικές διαφορές με τους γείτονές τους και εξαπέλυσαν την επίθεση στις 3 τα ξημερώματα, «γαζώνοντας» με δυο όπλα το σπίτι τους! Στον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια, ενώ κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι των δραστών κατέσχεσαν 86 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου