Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν ζητάει αναστολή της ποινής των ισοβίων ο Ρουπακιάς

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-15, 12:12:30
Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν ζητάει αναστολή της ποινής των ισοβίων ο Ρουπακιάς

Τα επιχειρήματά τους προκειμένου να αποκτήσουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι υποθέσεις των εντολέων τους, υποβάλλουν από τις 10 το πρωί οι συνήγοροι των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά ανακοίνωσε στο δικαστήριο πως ο εντολέας του δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής, αν και όπως είπε, υπάρχουν περιπτώσεις που οι ισοβίτες έτυχαν χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος.

Τι γίνεται σήμερα στο Δικαστήριο:

Σημειώνεται ότι από τις 10:20 το πρωί, ανέβηκε στην Έδρα του Εφετείου το Προεδρείο προκειμένου να αρχίσει η συνεδρίαση επί του κρίσιμου ζητήματος των αναστολών στην εκτέλεση των ποινών που επιβλήθηκαν σε όσους κρίθηκαν ένοχοι για την εγκληματική οργάνωση.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης 13 κατηγορούμενοι κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν από το δικαστήριο να υποβάλλουν μάρτυρες ή στοιχεία για να υποστηρίξουν το αίτημά τους για την αναστολή της ποινής τους.

Από την απόφαση του δικαστηρίου επί των αναστολών θα κριθεί αν οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στη φυλακή ή θα αφεθούν ελεύθεροι με η χωρίς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

 [thetoc.gr]

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=