ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε σκύλο στα πλευρά στη μέση του δρόμου

σοκ-στη-νίκαια-καθηγητής-μαχαίρωνε-σκ-840956

Άλλο ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες και αφορά στις μαχαιρίες που δέχτηκε, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, που επικακείται ο ΣΚΑΪ ένας σκύλος από καθηγητή σχολείου στη Νίκαια.

Με βάση τις μαρτυρίες, το πρωί της Τρίτης, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, ο δράστης βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκελίδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά. Όπως ήταν φυσικό, ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτώφορη διαδικασία. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου