ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κεφαλονιά

χτύπησαν-και-λήστεψαν-ηλικιωμένο-ζευ-386022
Αφαίρεσαν από τους δύο ηλικιωμένους 310 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων καθώς και απαγορευμένες φαρμακευτικές ουσίες.
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου δύο ημεδαποί 67 και 52 ετών για ληστεία σε βάρος δύο ηλικιωμένων.
Οι δύο συλληφθέντες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εισήλθαν στην οικία των δύο ηλικιωμένων και αφού τους ακινητοποίησαν χτυπώντας τους με γροθιές τους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.
Από την κινητοποίηση και τις έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων εντοπίστηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ το όχημα με το οποίο είχαν διαφύγει οι δράστες και συνελήφθη αρχικά ο ένας εκ των δύο δραστών.
Από την εξέλιξη της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου εντοπίστηκε στην οικία του και ο δεύτερος δράστης.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, εντός του οχήματος με το οποίο διέφυγαν, ανευρέθηκαν:
  • Διαρρηκτικά εργαλεία ( λοστός, κόφτες μετάλλων)
  • Ξύλινο ρόπαλο
  • Εννέα δισκία απαγορευμένης φαρμακευτικής ουσίας
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής των συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου