ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε ένας από τους απεγκλωβισμένους

φωτιά-σε-διαμέρισμα-στη-θεσσαλονίκη-δ-848657

Διασωληνωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία 40χρονη γυναίκα που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν συνολικά 12 άτομα και όλα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, επειδή αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα. Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι και δύο μικρά παιδιά.

Η φωτιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την πυροσβεστική να την θέτει υπο ελεγχο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε άμεσα με την βοήθεια και της αστυνομίας, καθώς υπηρχαν αρκετές οικογένειες, ενώ συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την τροφοδοσία του ρεύματος.
Στο σημείο επιχείρησαν 8 οχήματα, υδροφόρες και γερανοφόρα, καθώς και 24 πυροσβέστες, ενω συμφωνα τον υποστράτηγο και Συντονιστή Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, Σπύρο Βαρσάμη, 10 άτομα χρειάστηκε να μεταφερθουν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου