ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της Μυτιλήνης

κρούσμα-κορονοϊού-σε-σχολείο-της-μυτι-849417

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στο 4ο λύκειο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το lesvosPost, το κρούσμα αφορά καθηγήτρια η οποία σήμερα παραβρέθηκε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς στο συγκεκριμένο σχολείο ενώ και τις προηγούμενες ημέρες πήγαινε κανονικά.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος, ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για την απολύμανση στο σχολικό συγκρότημα. Επιπλέον θα γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της ενώ παράλληλα εξετάζεται και το κλείσιμο του σχολείου για λίγες ημέρες.

Ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Ζαφειρίου, μιλώντας στο Lesvospost επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ναι υπάρχει κρούσμα σε καθηγήτρια στο 4ο λύκειο Μυτιλήνης, ήδη έχει σταλεί κλιμάκιο του δήμου για απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος, ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες θα γίνει το γρήγορο τεστ σε όλους τους καθηγητές, αναμένουμε περισσότερες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο υγείας συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, ενώ θα γίνει και ιχνηλάτηση των επαφών, ενώ εξετάζεται το κλείσιμο του σχολείου για λίγες ημέρες”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου