ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Άνοιξαν οι δρόμοι για τα χωριά του Σπερχειού – Κλειστός ο παράδρομος της εθνικής

λαμία-άνοιξαν-οι-δρόμοι-για-τα-χωριά-το-849683

Μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας που έγινε χθες Σάββατο, στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά και στο επαρχιακό δίκτυο, κυρίως για τα παραποτάμια χωριά του Σπερχειού τα οποία είχαν αποκλειστεί από τις πλημμύρες του τελευταίου 48ώρου.

Αυτη τη στιγμή το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στον παράδρομο της εθνικής οδού, από Ανθήλη μέχρι Θερμοπύλες, στο ύψος της “ΕΛΚΕ” που ακόμα παραμένει κλειστός.

Επίσημη ενημέρωση από Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην 6η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λαμίας – Γοργοποτάμου (θέση Φραντζόμυλος) και στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, από την 3η έως την 6η χ/θ και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις Επαρχιακές Οδούς Ορχομένου – Αλιάρτου, Στροβίκης – Αλιάρτου, Αλιάρτου – Ακραιφνίου, Αλιάρτου – Αγίου Δημητρίου και Ορχομενού – Προσηλίου, καθώς και στην παλαιά γέφυρα Αγίου Ανδρέα – Ορχομενού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την 1η έως την 3η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λουτρών Υπάτης – Μεξιατών Φθιώτιδας, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου εκτός από το σημείο – θέση Παλιούρι όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Πηγή: lamiareport.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου