ΕΛΛΑΔΑ

«Άδειασμα» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Όλοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε

άδειασμα-χαρδαλιά-σε-κουμουτσάκο-ό-849939

Ξεχωριστή αναφορά στο περιστατικό με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο, έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα.

Ο κ. Κουμουτσάκος, σύμφωνα με το romfea.gr, πήγε προχθές, Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στη Θεία Λειτουργία και στο τέλος κοινώνησε, χωρίς να λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, ενώ φαίνεται να αποδέχεται το γεγονός ότι οι ιερείς μπροστά του δεν φορούν μάσκα, σε αντίθεσή βέβαια με τους πολίτες γύρω τους που προσέχουν.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση σχολίασε: “Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας: “Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα”.

Κουμουτσάκος: “Λυπάμαι που δημιούργησα θέμα”

Τα… μάζεψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε για την επιλογή του να κοινωνήσει χωρίς μέτρα προστασίας.

Με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι λυπάται που δημιούργησε θέμα, διευκρινίζοντας ότι προτρέπει όλους να τηρούν τα μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας.

“Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας”, έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου