Υπόθεση Ψευτογιατρού: «Μου είπε ότι θα μου βάλει κανονικό πόδι, από νεκρό»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-15, 20:38:23
Υπόθεση Ψευτογιατρού: «Μου είπε ότι θα μου βάλει κανονικό πόδι, από νεκρό»

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες των θυμάτων που έπεσαν "στα δίχτυα" του ψευτογιατρού και εξαπατήθηκαν ελπίζοντας σε μια θεραπεία.

Όπως είπε ένα από τα θύματά του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, γνώρισε τον ψευτογιατρό μέσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου έκανε θεραπείες. "Είχα πάει με έναν φίλο μου στο καφέ του νοσοκομείου και περιφερόταν εκεί" είπε ο Παναγιώτης.

Μου ζήτησε 3.500 ευρώ και μου είπε ότι θα μου βάλει ένα κανονικό πόδι από νεκρό

Ο ψευτογιατρός βλέποντάς τον να μην μπορεί να περπατήσει -καθώς ο Παναγιώτης είχε ατύχημα με τη μηχανή του- τον πλησίασε. "Μου ζήτησε 3.500 ευρώ και μου είπε ότι θα κάνει αφαίρεση από τη λάμα και θα μου βάλει ένα κανονικό πόδι από νεκρό. Εκείνος θα μου έκανε την εγχείρηση" είπε.

Μάλιστα, του συστήθηκε ως "Παπαχρήστου" και του είπε ότι ήταν χειρούργος στην Αμερική.

Ο Νίκος Κοντοστάθης πήρε τον δρόμο για τις φυλακές

Η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη 30 νέες καταγγελίες πολιτών, πριν ακόμη δημοσιοποιηθούν στοιχεία ταυτότητας του και φωτογραφίες, του οποίους αποπειράθηκε να εξαπατήσει ή τα κατάφερε.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει την εμπλοκή δύο ακόμη γιατρών, που κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος. Οι ίδιοι υποστήριζαν ότι δεν ήταν παρών όταν ο κομπογιαννίτης έκανε ενέσεις αρτεμισίνης για… ελονοσία στα ανήλικα παιδιά και τον ηλικιωμένο, ή ότι δεν ήταν εκεί όταν τους… εξέταζε, με τους γονείς όμως να τους διαψεύδουν στην καταθέσεις τους.

 [thetoc.gr]
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=