ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ο πατέρας που χτύπησε καθηγητή για τη μάσκα

στο-αστυνομικό-μέγαρο-χανίων-ο-πατέρα-727683

Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προσήχθη ο πατέρας που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, ενώ αναμένεται, αφού οδηγήθηκε εκεί, και η σύλληψή του.

Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα πριν, η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του εκπαιδευτικού στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, μετά από το περιστατικό που σόκαρε την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο εκπαιδευτικός κόσμος των Χανίων στήριξε τον καθηγητή, κοινοποιώντας ανακοίνωση μετά το περιστατικό, την οποία υπογράφουν οι διευθυντές όλων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων ζητώντας προστασία από τέτοιου είδους περιστατικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου