ΕΛΛΑΔΑ

Φρουρός: «Όταν είδα τον Αγγελόπουλο ήταν αργά»

φρουρός-όταν-είδα-τον-αγγελόπουλο-ήτ-389362

Πως περιγράφει το τροχαίο ο ειδικός φρουρός που χτύπησε τον σπουδαίο σκηνοθέτη – Τι καταθέτει

Συντετριμμένος ο 24χρονος Γ.Κ. ειδικός φρουρός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με την μοτοσικλέτα του τον γνωστό σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο χθες το βράδυ στην Δραπετσώνα, οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα Πειραιά, από τους συναδέλφους του της τροχαίας Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και τραυματίστηκε ελαφρά, περιέγραψε ως εξής το θανατηφόρο τροχαίο – ” Χθες το βράδυ, γύρω στις επτά, οδηγούσα την μοτοσικλέτα μου με συνεπιβάτη την σύζυγο μου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας – Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν μεγάλη, σε συνδυασμό όμως με το γεγονός ότι δεν έχει καλό φωτισμό στο σημείο, αλλά και ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα της ταινίας, είχε ως αποτέλεσμα να μην τον δω που πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να τον παρασύρω με την μοτοσικλέτα μου.

Το μόνο που είδα ήταν μία σκιά…Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου, δεν έφταιγα για το τροχαίο…”

Newsbomb.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου