ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνησαν και έθαψαν σε σκουπιδότοπο ζευγάρι πριν ¨κλεφτούν¨

δολοφόνησαν-και-έθαψαν-σε-σκουπιδότο-390528

Ιδιαίτερο προβληματισμό στις διωκτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης προκάλεσε αργά χθες το βράδυ η ταυτοποίηση… δύο πτωμάτων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που είχαν βρεθεί το περασμένο Σάββατο σε προχωρημένη σήψη σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά.

Όπως αποκαλύφθηκε, επρόκειτο για έναν 16χρονο πομακικής καταγωγής από την Ξάνθη και μια 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα, παιδιά οικογενειών ρακοσυλλεκτών. Τα σπίτια των παιδιών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης και όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις διατηρούσαν ερωτικό δεσμό και είχαν σκοπό να κλεφτούν.

Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε πριν από έναν μήνα κι έκτοτε δεν είχε βρεθεί ίχνος τους. Το πρωί του Σαββάτου ένας κάτοικος του χωριού Ανάληψη κοντά στον Λαγκαδά βρήκε κάτω από μπάζα και σκουπίδια τα πτώματα.

Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από οικοδομικό εργαλείο, και κακώσεις στο θώρακα, ενώ κακώσεις είχε και η κοπέλα, το σώμα της οποίας βρέθηκε φαγωμένο από σκυλιά και γι αυτό οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για σκελετό.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι το διπλό φονικό έγινε σε άλλο σημείο κι ότι τα πτώματα μεταφέρθηκαν στον σκουπιδότοπο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου