ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη και σύλληψη στα βουνά της Ευρυτανίας…

καταδίωξη-και-σύλληψη-στα-βουνά-της-ευ-391222
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 38χρονος Ευρυτάνας, ο οποίος είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, 105 κιλά χασίς περίπου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου είχαν την πληροφορία ότι κάποιοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Αθήνα.
Χθες το μεσημέρι κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο αυτοκίνητο έξω από Αγρίνιο και άρχισαν να το παρακολουθούν διακριτικά. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο το οποίο είχε ρόλο προπομπού.
Αν και οι πληροφορίες των αστυνομικών ήθελαν το δρομολόγιο των ναρκωτικών προς Αθήνα να ήταν μέσω της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου από την πλευρά της Πάτρας, οι μεταφορείς ίσως αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι δεν πάει καλά, άλλαξαν το δρομολόγιο και κινήθηκαν από το Αγρίνιο προς Καρπενήσι προφανώς για να μπορέσουν να ξεφύγουν, αφού γνώριζαν καλύτερα την περιοχή.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου ζήτησαν την συνδρομή των συναδέλφων τους από την Ευρυτανία και τελικά στήθηκε μπλόκο στα σύνορα των δύο νομών λίγο μετά την Γέφυρα της Τατάρνας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα και να συλλάβουν τον Ευρυτάνα οδηγό. Στο πορτμπαγκάζ, του μπλε Daewoo, βρήκαν τα 105 κιλά χασίς. Tο λευκό Ι.Χ, που ήταν προπομπός και στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα, καταδιώχτηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Ασπροποτάμμου κοντά στο Ραπτόπουλο, αλλά τελικά κατάφερε να ξεφύγει, και να χαθεί μέσα στο ορεινό όγκο της Ευρυτανίας.
Ωστόσο οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητά τους και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου