ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: 4ος νεκρός από το γηροκομείο στην Θεσσαλονίκη – 225 συνολικά στην Ελλάδα

κορωνοϊός-4ος-νεκρός-από-το-γηροκομείο-748904

Άλλος ένας νεκρός από το γηροκομείο με το “μπαράζ” κρουσμάτων στο Ασβεστοχώρι. Ακόμα 8 άτομα από το ίδιο γηροκομείο μπήκαν στο νοσοκομείο. Σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Ακόμα ένα θύμα έχει ο κορονοϊός στην χώρα μας, αφού πέθανε ένας 82χρονος στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι και ο 4ος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ έπασχε από άνοια. Ακόμη οκτώ ασθενείς από το ίδιο γηροκομείο εισήχθησαν σήμερα στο Παπανικολάου με κορονοϊό. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 άτομα που κόλλησαν τον ιό στο γηροκομείο, από εργαζόμενο του γηροκομείου που νόσησε με τον ιό μετά από επαφή με συγγενικό του πρόσωπο ο οποίος είχε πάει σε συναυλία στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα κατόπιν της παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνης για την διασπορά του ιού στο γηροκομείο.

Συνολικά στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύονται 43 άτομα με κορονοϊό. Πλέον οι νεκροί από κορονοϊό στην χώρα μας ανέρχονται σε 225.

πηγή: thestival.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου