«Κατεβάζουν» τους διακόπτες την 1η Φεβρουαρίου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-22, 12:20:47
«Κατεβάζουν» τους διακόπτες την 1η Φεβρουαρίου

Σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. οι ομάδες Αγανακτισμένων Πολιτών απευθύνουν έκκληση στους πολίτες ανά την ελληνική επικράτεια να προχωρήσουν σε μια συμβολική κίνηση. Ειδικότερα, τους καλούν να «κατεβάσουν» το γενικό την 1η Φεβρουαρίου από τις 20:00 μέχρι τις 20:30 το βράδυ.

«Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε για να βγουν αυτοί “καθαροί”. Την 1η Φεβρουαρίου καλείστε όλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τις 20:00 μέχρι τις 20:30 το βράδυ να σβήσουμε όλοι τα φώτα.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ….ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παρόμοια κίνηση είχε πραγματοποιηθεί και στην Αργεντινή το 2002 όταν οι πολίτες όλης της χώρας είχαν «κατεβάσει» το γενικό για ένα τέταρτο της χώρας προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε αύξηση των τιμών στο ρεύμα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=