ΕΛΛΑΔΑ

Παρ’ ολίγον συμπλοκές στην Ερέτρια για μια θέση στο πλοίο

παρ-ολίγον-συμπλοκές-στην-ερέτρια-γι-753355

Ένταση επικράτησε εχθές το βράδυ στο λιμάνι της Ερέτριας λόγω του μεγάλου εκνευρισμού των οδηγών που περίμεναν πολλή ώρα να επιβιβαστούν στο φέρι μποτ Ωρωπός-Ερέτρια.

Λόγω των ζημιών που υπέστησαν γέφυρες στο Βασιλικό εξαιτίας των χθεσινών καταστροφικών πλημμυρών στην περιοχή, ο μόνος τρόπος για να μεταβεί κάποιος στην Αθήνα εχθές το βράδυ ήταν με το φέρι μποτ στην Ερέτρια. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές και να ξεσπάσουν καυγάδες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σκηνή που καταγράφει το παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πάνω από 150 οχήματα περίμεναν να επιβιβαστούν στο φέρι, μεταξύ των οποίων και ένας οδηγός λεωφορείου. Όπως ακούγεται να λέει στο κλιπ ο οδηγός, είχε παραχωρήσει την σειρά του σε αρκετά IX και όταν έφτασε η ώρα να επιβιβαστεί, του είπαν τελικά ότι δεν χωράει. Ακολούθησε το ξέσπασμα του οδηγού του λεωφορείου, αλλά και άλλων οδηγών που ταλαιπωρούνταν στην ουρά και οι εμπλεκόμενοι στον άγριο καυγά λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη και οι παρόντες ξέσπασαν τελικά τα νεύρα τους μόνο με φωνές.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου