Φθιώτιδα: Τι είπε ο αστυνομικός για τους άσκοπους πυροβολισμούς κατά των δύο 19χρονων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-08, 20:15:29
Φθιώτιδα: Τι είπε ο αστυνομικός για τους άσκοπους πυροβολισμούς κατά των δύο 19χρονων

Δυο πυροβολισμοί αναστάτωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης την ήσυχη νύχτα σε χωριό της βόρειας Λοκρίδας, απ΄ όπου κατάγεται ο 48χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική.

Λίγες ώρες αργότερα δυο 19χρονοι νεαροί πήγαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας και έκαναν καταγγελία ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε δυο φορές για εκφοβισμό, ενώ αυτοί ήταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που είναι κοντά στο σπίτι του αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας συνέλαβαν τον συνάδελφό τους και κατάσχεσαν το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς.

Τι είπε ο ίδιος για το περιστατικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 48χρονος αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του ότι η γυναίκα του, γύρω στις 3:00΄τα ξημερώματα άκουσε έναν θόρυβο και τον ξύπνησε. Αυτός βγήκε στη βεράντα και είδε ότι κάποιος είχε μπει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού.

Τότε μπήκε μέσα πήρε το όπλο και φωνάζοντας έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα για να φοβηθεί και να φύγει ο διαρρήκτης.

«Η γυναίκα μου φοβήθηκε. Έχουμε μικρό παιδί. Δυο φορές μας έχουν "ανοίξει" το σπίτι....», φέρεται να είπε ο αστυνομικός στους συνάδελφους του, λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κάποιον, ούτε να καταλάβει μέσα στο σκοτάδι εάν ήταν ένας ή δυο, αυτοί που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και οι όποιες εξηγήσεις θα δοθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=