ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για έγκυο που βρέθηκε μπροστά σε ληστές στο Ηράκλειο

τρόμος-για-έγκυο-που-βρέθηκε-μπροστά-σ-755277

Αξέχαστο θα μείνει σε μια νεαρή εγκυμονούσα το εφιαλτικό τετ α τετ που είχε το πρωί της Τετάρτης μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην κοινότητα Σκαλάνι του Δήμου Ηρακλείου, με δυο άγνωστους άνδρες που είχαν εισβάλει για να κλέψουν!

Η 24χρονη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε συνομιλίες και βγήκε πιστεύοντας ότι είχαν έρθει συγγενείς της. Όμως, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στους δύο άγνωστους νεαρούς, που είχαν ήδη κάνει άνω- κάτω τα υπνοδωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή!

Παρά τον τρόμο της, η κοπέλα είχε την ψυχραιμία να μπει ξανά στο λουτρό και να κλειδώσει την πόρτα! Ακολούθησαν στιγμές αγωνίες, καθώς οι κακοποιοί άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές την πόρτα με αποτέλεσμα να την σπάσουν! Όμως, τελικά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους 450 ευρώ που είχαν ήδη βρει.

Σε κατάσταση σοκ, η 24χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας όσο το δυνατό πιο λεπτομερή περιγραφή των δραστών, που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους δεν είχαν αίσια κατάληξη.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου